Jumaat, 15 Februari 2013

Mentua selamat balik dari umrah

Aku tak tau yg ipar duai kat kampung tu dah ready nak wat makan2... Yang aku tau, mentua balik 12hb... Sebab, asalnya kitorg ingat nak pi amik mak abah kat KLIA.

Tapi angah kata tak payah.. Ana, ipar yg bongsu dah tunggu kat airport skali ngan kak cik. 

Along pun tunggu kat sana. 

Okey.... Sebab tak tau diorang nak wat makan2... datang lak dengan tangan kosong je, segan! aku try gak le tolong2 diorg prepare.........

Then...............



Abah sampai.....................

Pertama tama skali yg jelas nyata....... Wajah abah...... 

Kemain berseri2 lagi... Berbeza betul dengan masa mula2 nak pegi hari tu.. Nampak sangat diorang seronok pi sana.. 

Mak kata, " lain kali boleh pegi lagi.."... haa... Seronok lerr tewww..

Heww...heww.. n_n

Abah kata mula2 memang risau...

Dengar plak org cakap macam2... 

Kat sana bahayalah, de perompak lah... penyamun lah... Tapi diorg pi ok jekk... Mungkin lain orang, lain 'bahagian'nye... sape tau kan..?

Yang best, masing2 yg de kat situ dapat buah tangan dari makabah.. aku pon! tima kasih mak!

Aku...?? he3... de gak rasa2 nak ke sana... Bila sampai masanya nanti... insya - Allah..


Berderau darah jap bile mak cakap

masa kat sana... mana mak pegi, mak asyik nampak jekk muka budak kecik nihh....

ohh my.... muka cemas dah nihh... *_*

but then....

phiewww... lega bile mak explain.... ^_^



Tiada ulasan: