Rabu, 5 Disember 2012

Separuh jiwaku ... lega!

Sedang mencuri - curi waktu pada ketika ini... 

Kalau sejak semenjak ni di opis ni bergema ayat... ' seluruh jiwa saya terbang '...

Hari ni aku pulak nak tambah 'gema' tu lagi..yee haa... 'separuh jiwaku...lega !'... since yesterday actually... sesak nafas sejak berberapa hari yg lepas dah semakin baik... dah semakin lega...

Semalam... akhirnya... siap jugak buku program tu.... Lega sangat bila design dan susun atur isi kandungan buku dipersetujui Pengarah kami... al-hamdulillah... 

Sekarang tunggu masa utk dicetak seperti yang telah dipersetujui... harap2 segala - galanya berjalan lancar kerana tempoh yg ada cuma hari ni dengan esok... jumaat ni.... 7 Dis... adalah harinya.... 

Kad jemputan pon dah dihantar... sekarang... tunggu feed back dari yg dijemput je... haaa.... legaaaaaa.... sgat lega! ringan sgat rasanya kat hatii..... sangaaaaaaaat.....

2 ulasan:

Kak Mahh berkata...

Memang lega bila tugasan dah selesai.

lady scooter berkata...

kak mah : kan3..;-).. memang lega sgt bile dah struggle berhabis - habisan...