Rabu, 31 Oktober 2012

masterchef musim kedua.....

kekadang bile dah takde citer best kat tv tu... tengok gak la rancangan ni... nak kata minat sgt sampai tonton per episode tu... memang tak la... sebab nak kena berebut tv dulu ngan anak2... kebiasaannya... anak2 la menang... he3

Nak rakam macam aku rakam citer 'dalam hati ada taman' tu.... tak le rajin sangat. sebab dah tau... hujung minggu nanti diorg tayang berderet2 setiap episode... 'dalam hati de taman' tu pon... rakam je lebih... tengoknya entah bila..

Ni highlight dari aku :



Nina, 31... antara perserta yg my hubby gemar nau tengok... he3... katanya, air muka Nina ni nampak bersih... sejuk mata memandang... memang diakui oleh aku jugak... sejuk je bile tengok air muka Nina nih... hee..


Che Lah, 40... usia bukan penghalang kan? entah kenapa.. aku gemar nau tengok Che Lah ni... walaupun umur dia 40 tapi aku tengok...he3... tak tau lerr... tapi aku gemar tengok Che Lah ni.... Mungkin dia macam kepoh... macam kecoh... tapi i still like her....

Tapi dalam bebanyak tu... de sorang nih... entah apa nama dia tah... wahh... tak gemar nau aku ngan mulut dia nih...


Start masa diorg buat kat Balai Bomba Sri Hartamas tu.. wahh... mulut diaaaaa....!!!! Masa tu diorg kena serve utk anggota2 bomba yg bertugas... kalau dah masak pelik2 tu, mesti la masing2 nak tau... ape ko masak ni dik?! kan?!

Bukan le selalu diorg2 tu makan mende2 yg peserta kat masterchef tu masak... bile tengok somthing yg lain sikit... harus la diorg berperasaan ingin tahu. Kalau engko tak nak explain.. takpe! just silent!!! 

tapi tak payah la nak cakap cenggini...

" ehh... takkan tak pernah makan rice puding kot...!"

ngan muka cam...aaiihhh... tak kuasa nak cakap... cakap belakang2... coba kau cakap depan diorg...

Tu episod kat balai bomba... malam tadi... masa episod diorg kena serve utk atlit paralimpik... skali lagi... panassss je telinga aku dengar ayat dia tu........ dah la... malas nak citer pasal minah se'ehh sorang nih...

4 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tak tgk la pulak..

Kesuma Angsana berkata...

tk sempat layan ler mc 2 ni

lady scooter berkata...

mrs. eady : sesekali terrr-layan... selalu memang tak kisah..kih3

lady scooter berkata...

kesuma angsana : takpe... de kesempatan boleh tengok kat astro... de kot ulang tayangnya...