Khamis, 25 Oktober 2012

komplain kepada TNB

Lengang...... taapiii.... Kat opis jekk... kat main road on the way nak datang keje tadi... wahh... kemain banyak kenderaan...

Yg tak syiok tu... dah le banyak kenderaan.... time2 ni jugak la staff buruh TNB sibuk nak gali lobang kat jalan tu nak wat mende tah.... semalam semalam tak nak plak buat. Kalau lobang tu tak dalam takpe.

Dalam weeiiihhh...!!! kalau motor main redah je... bleh jahanam motor! Bukan motor je... ngan tuan punya motor pon sama melingkup.... 

Nape time2 org cibuk lalu lalang ni baru terkial2 nak buat keje kat jalan tu ehh? org TNB... sila jawab.... tau tak kamooo semoaa... yg hari ni org sibuk nak guna jalan tu... de yg nak pi keje, de yg nak pi cari daging mantai... de yg baru nak gerak balik kampung....


sumber gambo : ehsan google search....



4 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

tulah kdg2 x faham lah dengan plan kerja kaum2 tu !

maszull berkata...

assalamualaikum syu...yer la kekadang tu menyusahkan pengguna yg lain juga...;)

lady scooter berkata...

kesuma angsana : kan?! selalu camtu... macam tak pikir masa suruh pekerja buat keje tu...

lady scooter berkata...

maszull : btul3....