Isnin, 1 Oktober 2012

kain baru... stress!!!

Memang mood monday blues... semalam je ye.. ye.. oo.. nak buat keje seawal pagi. Tapi sekarang?  ape dah jadi?...lemau!

Yg buat smeangat berkobar nak dtg keje... sebab semalam dah amik uniform baru...weeehuuu..! kain baru! tak macam kain tahun2 lpas. Kasar semacam! tahun ni dapat kain cun! Jenis licin...lembut je bile gosok ngan tangan...

Tapi... excited tu kojap yo! On the way nak poe kojo, alahai... seram pulak aihh...

Stress ko tau tak?!!!!

Kain seluar yg licin ni rupenye tak grip... so bile aku brek motor, ngan aku2 skali terdorong ke depan. Bontot ni dah rasa macam tak lekat kat seat scoot - scoot aku tu... dah rasa macam nak balik umah... niat nak bawak keta je sebab tak confident...

Tu awal2 la... tapi last2 tu, takpelah... try la dulu bawak pelahan gi keje... sib baik tak ape2... cuma tangan kanan ke lenguh sikit sebab jadi penahan badan daripada terdorong ke depan. Boleh jatuh ooo kalau terjadi camtu! bahaya!

kalau sebelom ni, naik scoot2 tu kaki memang relax habis.... kali ni kena jadi penahan... kalau tak, aku boleh terhumban ke depan... memang stress....!!!

5 ulasan:

Niena Sofea berkata...

kompon stress stiap kli break kena tahan guna tnga .. =='

maszull berkata...

assalamualaikum syu...kena slow2 la tekan brek tu susah la nanti kalau terkedepan...:)

lady scooter berkata...

niena sofea : memang stress sesangat. tapi nak wat camne. sabor je lerr...teehee

lady scooter berkata...

maszull : itu la... memula tadi memang rasa semacam je. al-hamdulillah takde jadi ape2 tadi...hee

Kesuma Angsana berkata...

hati2 ye, dah follow kamu juga ye dear 275