Rabu, 3 Oktober 2012

Fenomena aneh di pejabat aku...hampir setiap minggu!

Aneh tapi benar!

Hampir setiap hari sebenarnya aku perhatikan fenomena aneh ni...

Kekadang awal pagi semasa bermulanya waktu bekerr-ja.. kekadang waktu tengahari... kekadang petang pon ade...

Kakitangan di bahagian aku... terutamanya lelaki... kerap berulang - alik depan aku, kejap ke kanan, kejp ke kiri... ade yg tenang... aje yg macam tak sempat2 dah... ade gak yg terrr-tahan2 rasa... berrr-angin pon ye jugak!

Aku tengok kan je.. kekadang aku tegur... ade yg jawab gelak2... ade yg jawab..muka tengah control menahan sesuatu...

Kenape? ape punca fenomena aneh nih? korang rasa ape ehh....teeheee... scrolll ke bawah lagi.... kita tengok ape puncanya..jom...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v


Jeng...jeng...jeng..! itu puncanya!

Ha3... kejadian fenomena aneh tu selalu kerap terjadi seawal pagi okey!

Pintu keramat nih puncanya! memang keramat sebab kalau sorang dah masuk, org lain takleh masuk! Kenapa? PAdahal dalam tu de 3 bilik keramat lagi...

sebabnya.... tu haa... tandas ini adalah tandas U-NI-SEX..!

Kalau aku yg masuk bilik keramat ni memang aku kunci pintu ni and pintu tandas yg kat dalam tu. takut staf lelaki masuk. Bahaya woo!

Tapi kalau staf lelaki masuk... kroang rasa diorg kunci tak? haa.. diorg pon takut tau! takut kalau staf pompuan masuk time diorg memerut kat dalam...ha3...

Yg kesiannya, pernah terjadi..budak laki eh.. bapak mude la... dah msuk..lock dari dalam... muncul sorang lagi bapak org tapi ala2 veteran terdesak nampaknya nak masuk... ketuk2... takde respon! muka acik ni dah berkerut menahan...ha3.... tu yg jadi tak tentu arah tu! kejap ke kanan kejap ke kiri menahan senak...kih3...

Elok je bapak mude tu keluar...

" apesal kamu kunci pintu? takut kena rogol kat staf pompuan ehh?!"

berrr-angin je acik tu..kah3.... aku tak campur... tapi eh..bapak mude...ngko makan julap eh? kih3... muke ngko la yg wajib masuk ke pintu keramat nih pepagi...

2 ulasan:

Nurul Aini berkata...

Saya ingat cerita seram tadi..rupanya pasal tandas..mmg unik tandas ni.hehehe..

lady scooter berkata...

nurul : mmg unik..tak seram..cuma ramai 'peminat' je...he3