Ahad, 9 September 2012

Zizan pemalu?

Pemalu... penyegan... ke... penggeli?

1 sisi lain yg berbeza bile aku tnegok Zizan dlm Mega Lawak... ala... yg tgah tayang kat astro box office tu...

Yg diorg present kat Singapore tue... he3...

Serius... cerr la korang tengok... lebih2 lagi bile Johan galak nak tarik bju dress putih yg Zizan pakai tu...ha3... saje nak bagi dada zizan terdedah...kah3.... meggeletis zizan dibuatnya.... mmg giler lawak!

Baju tu lebar kat dada... de la nampak seciput yg kat dada Zizan tu kan.. yg Johan plak, bile dah dapat point nak kenakan Zizan... galak bebenar dia nak tarik2 dress Zizan tu...kih3....

Episode ombak rindu versi JOZAN tu agak kurang sbenarnya sebab aku leh nampak Zizan macam tak selesa ngan watak Hariz tu... Johan pulak nampak sgt slamber mengenakan Zizan yg memang nampak sgt kekok ngan watak tu...

Tak percaya? try la tengok....

Mega Lawak di Astro Box-office....

4 ulasan:

alin berkata...

itulah, macam tak berkenan lak bila tgk artis lelaki pakai baju mcm tu kan..huhu

lady scooter berkata...

tu la pasal...dan tak semua artis tu selesa berpakaian macam tu depan khalayak sebenarnya..

Mya berkata...

hihik... tp zizan ni bila buat lawak menjadi aje. huhu

lady scooter berkata...

mya : he3..lagi menjadik kalau ngan johan...