Selasa, 10 Julai 2012

Baju raya...Maher Zain ??

Semalam aku ke Saito kat K.M Plaza tu utk ukur uniform. Pi ngan kak Za and Kak Amu. On the way nak ke kedai Saito tu mata aku dah mula ber-bintang!

Maunye tak... sesape yg dok Seremban ni tau le tempat ape KM Plaza tu... Baju kurung wahh... dari jauh nampak cantiknyerrr....!!!

Memula aku dah berkenan ngan pesen ( fesyen ) polka dot... cam cantik! Pas je selesai ukur uniform, sementara kak Amu potong rambut... aku ngan kak Za merayap kat ground floor yg dah rupe macam syurga baju raya tuh...

Nak tengok baju polka dot tu...tapi tah camne... berkenan lak aku kat fesyen cenggini...


Cantik tak? ho3.... aku jatuh cinta ngan baju fesyen kotak2 nih... yg hijau tu cantikkan? tapi saiz S... aku pakai saiz M... de gak yg rabak kang kalau pakai saiz kecik nih... adeiih...

Hijau merah kat sebelah tu cantik gak... ayyooo... pose belum tapi dah pikir baju raya? eleh, tak semestinya pakai utk pi raya kan? 

Polka dot....? gud bye to you..ha3

Nape kamu ku reject? sebab bile aku tengok lelama...alamak! kepala aku jadi pening lak tengok dot dot yg banyak tu...he3...

bukan sebab gambar blur tu yg buat aku pening...he3


Cantik tak baju biru tu? Cantik kan? yg sebelah tu pon cantik gak kan? tapi pilihan aku tetap yg kotak2 tu.. Stakat nak letak manik bling2 tu... aku wat sendiri je lah..ha3... macam ler rajin sgat aku nih....

Owh... lupe...Maher Zain tu... Rata2 kedai yg de tu jual baju jenis plain jalur2. Baju kurung, baju melayu...baju budak2 pon de... Macam2 kaler de tapi kita tak minat...kita tetap minat baju kotak2 tu...adore sangat2... sangat2.......33x

Sape nak baju fesyen Maher Zain leh borong banyak2. Budak tu kata kalau beli banyak2 leh dpat harga lebih murah.... bju kotak2 tu sila tinggalkan utk aku....hehee...

* ape kena mengena corak jalur tu ngan Maher Zain yek? hmm...curious!!*

4 ulasan:

maszull berkata...

assalamualaikum syu....menarik baju2 sekarang ni mcm2 ada...;)

lady scooter berkata...

maszull : a'ah... nama kain pon nak letak nama artis

hazanis berkata...

amboii dah cari bju raya eh..:P

lady scooter berkata...

hazanis : tengok2 je dulu masa tu...he3