Sabtu, 9 Jun 2012

EURO 2012

Nak gak interframe pasal EURO 2012...

Walau aku tak minat tapi sesekali layan gak. Tu pon time en.aus de.kalau tak... jangan harap!

Dah start dah perasmian pembukaan... korang tengok tak? Aku tengah tengok ler nih.. ntah ape yg rajin nau tah...he3 

Yg. lain sume biasa... tapi 1 je yg aku minat nak share kat sini. 2 tahun lepas... diorang mengharapkan 'bantuan' si sotong kurita utk buat ramalan masa dah hujung2 nak abih masa tu. Betul lak tu ramalan eh...

Tahun ni? Sebab Encik sotong kurita tu dah rest in peace... cik gajah plak jadi wanted. ape nama dia? sheeta ke cheetah? entah... kali ni jom tengok... agak2 korang, de harapan tak cik gajah ni dapat keje tetap as ahli psiki berjaya nanti?

Cik gajah ramal.... malam perasmian ni Sepanyol yg menang... jeng3... meh kita tengok sape yg kena!?




UPDATE : nampaknya tekaan cik sheetah si gajah tu kurang tepat... depa seri 1-1... cik sheeta : try lagi yerr... tak pon cari la keje lain ehh...ha3

2 ulasan:

nur anis berkata...

eh..guna gajah pulak ye..takpe, kita tengok betul ke tak ramalannya..hihi

lady scooter berkata...

nur anis : ha3...dah update hasil perlawanan tu...seri!