Khamis, 14 Jun 2012

Eleh... sikit2 saman

Menyampah pulak aku bile baca citer panas artis2 muda yg baru nak merangkak - rangkak naik nih... kerjaya takde la jauh mana... takde la hebat mana pon semua tu.. harap de rupa je la...

Ni bile dah gaduh, sikit2 nak saman... dasyat... kaya - raya jugak rupanye artis muda kita ni kan? Banyak plak duit nak upah peguam bagai... memang dasyat...

Yg untung... lawyer... tahniah en. peguam yg terlibat... semakin masyuk la rezeki kamu..hmmm....

********************************************************************************

Kelmarin aku pi kelas memandu... dulu kan silap masuk kelas.. baca sini.

Disebabkan takut JPJ reject masa test nanti ( diorang reject terus takde test2 dah tau...hu3....takot!! ), kena la aku amik gak kelas tu. Eleh, kelas je pon. Takde hal punyer lah... poe je la.. gi berhantar, balik berjemput.. ape de hal?

Sepatutnya kelas ni aku amik memula sebelum start belajar memandu kan? Maka masa sesi terakhir tu cikgu yg mengajar tu panggil aku ngan 3 orang lagi gegurl suruh kitorang try bawak keta tu. Dalam 4 orang tu, de sorang memang betul2 fresh, pendek kata tak reti langsung bawak keta. Tiba giliran dia memang kelam kabut sikit la.. aku paham sebab masa mula2 aku pegang stering tu pon macam dia gak. De la sorang dok beria2 mengekek2 gelak kan si freshie nih.. annoying plak aku tengok!

On the way nak balik ke tempat daftar tu aku terdengar dialog ni antara minah annoying tu ngan si freshie ni.

Freshie : dah lama akak reti bawak keta?

The annoying girl : lama dah... keta pon akak dah lama ada.cume lesen je lom!

Eleh... nak je aku menyampuk say " ermm.. akak pon dah lama de keta, lesen je takde!"...

Ha3... ape motif aku? takde motif. Cume rasa annoying and aku pon de niat nak menunjuk..kah3... buduss.. tah hape2 la aku ni kan??!! Sengal je bunyinye..ha3...

6 ulasan:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehehe...the annoying gurl..:)
Retis ni gitu la kan, sikit2 nak saman...nak duit free cepat sikit...hehhe

CINTA UNTUK KITA berkata...

hehe biasa la tu.. kdg2 persaan geram tu mg ada lagi2 bila org yg annoying cm 'akak' tu..:)

maszull berkata...

assalamualaikum syu...nak berlagak biarlah kena tempatnyakan...:)

lady scooter berkata...

yaya : tu la.saje nak tunjuk kononnya artis tu banyak nau duit.

lady scooter berkata...

cinta utk kita : kan3...mmg akan de time kita rasa cam tu!

lady scooter berkata...

maszull : btul3.. peh ni orang akan sangak...wah...mewahnya artis2 kita.walhal tak semua macam tu..