Khamis, 31 Mei 2012

3 idiots

Aku stay up sampai kul 1 setengah pagi woo... dah tertido bleh sempat lagi terjaga tu.. semata - mata nak tengok citer 3 idiots tu sampai habis... Dasyat ahh... he3


Seriuss... memang best citer nih...sempoi je... tapi banyak mende tersirat kat situ... Mula2 aku tengok citer ni dulu.. kat tv2. Dapat tengok separuh yg awal je... lepas tu...kroohh...kroohh... 3 idiots tu yg 'tengok' aku...

Malam tadi... dgan bertemankan Payel... hero kecik ku yg umur dah hampir 2 tahun setengah tu... ( yg lain dah titon awal2 lagi dah... )... gigih gak la tengok sampai habis... dah ujung2 citer tu sempat lagi aku terlelap jap... tapi si kecik tu...wahhh.. dia leh relax lagi tgok citer tu... boolat bijik mata dia dok tenung tv tu! hu3... hebat tul si kecik tu... tahan mata dia berjaga sampai awal pagi...

Tapi memang best.... watak aamir Khan ( Rancho ) dalam citer tu memang nampak natural sgat. Dalam dok bersungguh bantu orang, rupanye takde sorang pon tau rahsia Rancho yg sebenarnya. Kareena...boleh laa... tapi part dia curi2 masuk ke bilik Rancho tu memang kelakar habis...

Bagusnya dalam citer ni... takde diorang tunjuk mende idiot macam kebanyakkan filem Hindi sekarang yg gemar sangat over exposed pelakon wanita... Walaupun tajuknya ' 3 idiots '... Bersih okey

2 ulasan:

iEdA berkata...

Betol...citer neh mmg besh...ida pon tgk bnyk kali da.. ^_^

maszull berkata...

assalamualaikum syu...cite ni mmg best mama pun dah tengok...:)