Rabu, 4 April 2012

Jiwa + mood kacau = hasil keje CINCAI..!

Hari ni rasa cam tak best jer... kat luar tu mendung sikit, sama la dengan aku. Mendung sikit...

Dah la kena design buku program, bile jiwa kacau camneh...adeiihh... terencat idea aku.... errkkk...!!

Kesannya, buku program tu jadi ala kadar jer... bos.. bos... AJK bos de 4 orang, aku juga la yg nak kena follow - up... time2 jiwa 'terpele'ot' ni.. payah oooo.............................................!

Gi mana nih? takpelah... buat draft la dulu.. esok2 kalau Pengarah tanye..

" Nape cincai jer ni? "

Agak2 bos boleh tolong jawabkan tak? Jawab gini jer bos..

" Sebab tema kali....CINCAI... Tuan..!"

he3... giler berani bos aku nak jawab gitu...? sah - sah nanti dia lagi teruk kena 'sembur' kat Pengarah...ha3...

kredit to google search

8 ulasan:

Qyla Aqilah berkata...

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life"

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

fieda berkata...

adohai..tak boleh tahan gelak tgk gambor tu..

fieda berkata...

adohai..tak boleh tahan gelak tgk gambor tu..

lady scooter berkata...

qyla : thank for coming here...

lady scooter berkata...

fieda : muahahaaa... sy pon tak leh tahan tengok gambo tu...

MamaEma berkata...

erkk..sian kucing tu...jgn cincai tau..

lady scooter berkata...

mamaEma : trying hard to make the best right now..he3...!

lady scooter berkata...

qyla : thanks for visiting my blog...:-)