Khamis, 22 Mac 2012

Gaji belom naik lagi weiiihhhh....!

Di ulang... Gaji Belom Naik..!!!!!

Tau ler GOmen dah umum kakitangan sume naik gaji... tapi bukan le la ni terus sume dapat.. Baru umum, Pekeliling ape mende sume tak kuor lagi weiihh.. tapi s.m.s offer loan dah bertalu2 masukk...

Hadoiiyaiii... apeeeeee laaaa... gaji tu pon aku tak merasa lagik... tapi dah ber s.m.s - s.m.s dah masuk... yg best tu, s.m.s tu semuanya dari bank yg sama lak tu... berlainan orang lak tu...adeiihhhh...

Mahu diwar - warkan di sini wahai encik/cik/puan dari bank yang berkenaan, den tau lah interest bank korang murah... tapi.. mintak maap yo lah, den bolum terpikir nak tambah hutang lae... lambek lae lah yoo.... 

Tambah lak aku dapat tau yg korang punyo bank ni ber'songeh' bile tibe time nak luluskan loan...haa... mintak maap yo lah... pasal kengkawan den kek sini dah 2- 3 orang dah 'terkono' ngan kerenah korang tu..

Dah la yerrr... jangan hantar lagi s.m.s2 tu kat aku... penoh memory handphone dah tu... somak!! bukan... dah macam 'belukar' dah semak ehhh... 

Aku ni dah ler malas nak men'delete' s.m.s2 lama... leeetiiihhhhh...........

credit picture to google search

Tiada ulasan: