Selasa, 7 Februari 2012

Terkejut bile follower bertambah...

Haaa.... tu la yg aku rasa bile buka blog aku ni pepagi ni... maunye tak... tetibe ramai lak yg datang tinggalkan komen... uhh... what happened?!!...

Tetibe teringat... last time aku buka bog, aku de tinggalkan komen kat blog ni ha.. jeng3..:

Bro Ben Santai...

Komen ape? he3.. korang pi la baca sendiri... komen tu memang ikhlas... tentang Drama al-Ikhlas yg lepas...

Anyway... thanks bro...

Review bro tu korang leh tengok kat sini...: Bile bro ben jeles ngan header aku..

4 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

Its gud for u dear, :). Mmg bro Ben ader buat entry pasal u and me pun dtg from entry yg dia buat utk u tu, :) Happy blogging!

cinnamon.com berkata...

mmg best cerita tu kann..semmgnya ikhlas ni..

nUr aDiLa berkata...

follow cni dr blog a.ben..^_^cntik header..

lady scooter berkata...

Yayansmum : Thanks for visiting me here!

Cinnamon.com : Memang touching dan ikhlas citer tu..

nuradilla : thanks..i'll follow u back soon...