Jumaat, 24 Februari 2012

Kambas...?!!

( Harap maklum... entry ni ade gambo 18sx... jangan terkejut yaaa... )

First time tau aku dengar perkataan ni. Tu pon lepas kak Za cakap masa tengah sarapan tadi. Korang pernah dengar?

KAMBAS tu ape? hahaa.... memandangkan aku pon baru tau, better aku share ngan korang. Sape yg dah tau tu leh la bagi respon kat entry ni. Sape yg lum tau, meh ler tambahkan ilmu pengetahuan...

Ni rupe KAMBAS...

 

yang siap dimasak... KAMBAS  a.k.a PERIA BESAR...

Dah tau? he3...

Ade gak spesis lain... rujuk perkataan KAMBAS tu ( bukan perkataan peria besar tu tau )..hehee... nak tau?

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Gambar kredit to : google search

Haa... terkejut?! kan dah de warning kat atas tu... kih3.... tak tau la yg mana 1 sebenarnya KAMBAS kat gambar tu.

heheeee.............. haipp.. jgn tenung lama2... ni cume info je... ape2 yg lain aku tak bertanggung jawab yerr...

Tiada ulasan: