Khamis, 23 Februari 2012

Himpunan Setia..

Memang setiap 2 bulan kitorang buat... hari ni bahagian operasi yg anjurkan... malas nak turun... bukan bermakna aku tak setia. Tapi, better aku tak turun. Content pon tiapkali buat, sama je... ucapan Pengarah, Slide aktiviti pihak penganjur, serahan sijil... ( sijil pertandingan ape2 lah,sijil watikah perlantikan, sijil praktikum, sijil pegawai terbaik bulanan, awal tahun ni de 1 lagi sijil tambahan... sijil Tiru Macam Saya... kalau tak silap aku la... )

Lepas habis bab serahan sijil,  penyampaian hadiah birthday lak...  bab ni yg aku lemau sikit. Since aku datang sini, tak pernah pon aku dapat ape2 hadiah birthday. Bukan la hadap sgt tapi, kalau orang yg dtg sini kemudian dari aku  pon leh dapat, nape lak nama aku selalu missed?

Kecik ati gak la kan... orang lain tiap2 tahun dapat. Aku jer selalu sangat tercicir. Jadi, better la aku tak turun dan jadi penunggu setia kat atas ni ( majlis tu kat lower floor ).. he3... tak kisah beb! macam aku cakap tadi, takde la aku nak hadap nau ngan hadiah hari jdi tu... cume bile tiapkali himpunan setia utk bulan Januari, nama aku WAJIB tercicir... maleh ( malas ) la cakap... benda kecik je pon kan...ape2 je la...

Anyway... hope tak terlambat la...Terima kasih to my hubby coz bagi present utk birthday aku hari tu.... LOVE U...he3...

Note : tgah mikir nak bagi present ape utk en. aus lak nanti...hu3...takde idea...think....think...think....hmmm

2 ulasan:

zara6149 berkata...

wah...dah tohe lah ye...brp ari bulan ek?... sy pun x tahu...tulah org suh bukak fb xmo...kan blh member2 wish...en.aus bg hadiah apa...sharinglah citer kat sini ha...

lady scooter berkata...

Zara6149 : maleh arr... dah syok ber'blog', tak pandang dah fb..he3... blog leh bebel panjang2...ha3... hadiah pe? jeng3...ade la... ha3...

Tahun diorang baru ingatkan sy. semalam El tolong amikkan. Dapat Towel kaler hijo ( hijau ) kepam...hi3...