Rabu, 11 Januari 2012

Nangis masa temuduga... hu3..!

He3... dah kata tetibe teringatkan kisah masa temuduga dulu... baru jap ni kena gelak kat member pasal share citer aku ni kat diorang.. ha3...

Nangis ko! ha3... takde la nangiis beria - ia pon. sebenarnya aku ni jenis gelabah... pastu memang aku tak gemar ditanya banyak2... macam orang buat salah je rasanya..

Memula masuk bilik temuduga tu aku ok jer... leh relax lagi.. tapi dalam hati debor ( debar ) nok mampuih...! memula diorang dok tanye2 aku ok lagi tapi last2 tu tah camne aku leh jadi sebak plak... ha3... natural ngko!

Memang gitu ler aku bile kena interview... debor sampai nangis... nak tau orang temuduga tu cakap ape? 

Ni haa..

" eh... nape awak menangis? takut ke?"

Lebih kurang gitu ler... aku ingat2 lupe dah ni..

" tak le tuan... saya memang camni... kalau gelabah air mata ni laju jer nak keluar.."

Ha3... mampu gak aku jawab gitu..ngeh3... dalam hati dah cuak nak giler... kantoi la aku kali ni macam interview yg lepas2...

" Takpe... bab nangis tu tak effect kat penilaian awak ni..."

Leega!! he3.. akhirnya... lekat gak keje ni ngan haku...   


7 ulasan:

sailaaf berkata...

1st time dengar org menangis masa intebiu.

myzamar berkata...

rezeki air mata...de kalanya air mata sangt berharga..hehehe

lady scooter berkata...

sailaaf : ha3... member2 pon gelakkan saya... me memang kaki leleh... tu my husband yang cakap... sikit2 nak nangis... sikit2 nak nangis... nape tah... ratu air mata kot...!hehee

lady scooter berkata...

myzamar : agaknye la...rezeki air mata + masa tu tengah pregnant 3 minggu.. rezeki anak pun ye gak nyer...heheeee

Cikpuan rara berkata...

laaa smpai menanges?hehehe sabar2.nasib x effect pape.

gee ryder berkata...

dia kesian ke dia amik terima tu? kekeke...
sowi, gurau jer :p

lady scooter berkata...

cikpuan rara : tak tau ler nape cedih no... padahal interview jer...hehee

gee ryder : tak tau ler tapi sebelum keluar bilik interview tu orang tu cakap takde effect pon kat markah penilaian... maknanya bukan sebab kesian la ekk..!he3...