Khamis, 26 Januari 2012

Lupe nak tepek...ooo tidakkk!!!

Padan ler aku rasa macam something wrong... ghupe2nyer... aku lupe tepek bedak kat muka... !!! ho3...

Kelam kabut punye pasal dok uruskan Opal pi skolah tadi.... sepatutnya sempat tapi tah camne tah milo yang Opal minum ( dak ni dah besor tapi masih menyusu ..eh... me...err... mer'milo'.. ermm... blasah ler labuuu.. masih  gunakan botol susu baby tuh... dah try bagi minum dalam cawan tapi dia semacam tak puas... kena minum ngan botol tu gak..adeiihh.. ) tumpah... bukan sikit2... lencun tang kolar baju sampai ke bahu... alalalalaaaa...!!!

Buntang bijik mataku sekejap..!! tapi bile teringat balik yang botol tu lately kerap buat hal... always make Opal basah with the milo... langsung tak jadi nak marah Opal... 

Nasib baik ler gak baju semalam tu aku dah siap2 basuh, dah siap2 sidai malam tadi... menggosok ler pulak... hampir 10 minit jugak ler... adeiihh.... maka.. keluarlah ayat ni

" Opal... pasni tak payah la minum 'susu' tu dalam botol lagi... nanti mak beli cawan lain... boleh?"

Cam biasa... Opal confirm ulang balik ayat aku tu sampai habis... pastu baru la dia bagi jawapan dia...he3

" ermmm... boleh... nanti mak beli..? ye?"

Okey Opal... he3..

mata tgah stim nak titon.. tapi gigih suap coco crunch tu sampai terlelap..

1 ulasan:

Liza Abu Bakar berkata...

mestilah gigih tu sebab sedap sgt menikmati coco crunch tu.