Selasa, 31 Januari 2012

Batu karang milik my FIL..

Semalamkan my FIL kena bedah... ~ baca cerita penuh di sini ~

Memula bunyi macam serius jer kan? memang pon... sebab asalnya doktor nak bius penuh... memang tak sedar langsung... tapi... memandangkan faktor usia... doktor tak berani amik risiko... 

Diorang bius separuh badan je... my FIL said... sakit gak walaupon dah dibius. Start dari kul 2... 6 lebih baru kuar dari bilik bedah... 4 jam... my FIL org. yg ke-4... 

Hasilnya...


Ni la batu karang milik my FIL... bapak besar..!!.. sebesar telur ayam gred B...

Padan la my FIL terguling2 menahan skali selama ni... nak kencing pon punye la siksa... rupanya mende tu dah duduk kat ari2 my FIL tah berapa lama tah... yg pastinya, setahun lebih my FIL menderita dek mende ni...

Moralnya... korang jgn. la tahan2 kalau dah nak kencing tu... kalau tgah travel tu mgkin la takde pilihan... ni kalau kat opis pon nak than2 kencing... aihh... jgan. ler gitu....

** en. aus said... hospital Selayang tu macam takde timing utk melawat... tetamu leh dok temankan pesakit dari pagi sampai petang pon takde sape nak marah... nurse pon relax jer, takde nak bising2... bagus gak camtu... atleast pesakit xtertekan sgat sbab de sedara - mara yg tunggu sepjg masa ngan diorang..tul x? **

** Kat hospital seremban? jgn harap le korg leh buat cenggitu... ;-) **

2 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

besarnya... huhuu

lady scooter berkata...

kan?sebab tu la my FIL terguling2 menahan sakit... kesian tgok...mcm kaedah rawatan yg dia buat... yg pembedahan scara ghaib pon pernah try... last2 bedah, belah betul2 baru tau...besar tu rupanya dia punya batu...