Rabu, 25 Januari 2012

Alasan kukuh nape meja aku bersepah..

Ha3... lepas ni Pengarah kitorang payah sikit la nak bising..( kot..! ngeeee ) Since kenyataan ni keluar kat newspaper last week...


He3.. ni memang ler bukan newspaper... ni aku copy dari page cik lulu caldina... berita penoh sila baca kat blog cik lulu yer.. Tapi before kuar kat Cik Lulu.. aku dah baca dulu kat opis last week... my bos yang bagi..

Ye lerr.. our Pengarah poning kot mengenangkan keadaan meja kitorang yang konon nye 5S.. sepah, sisih, susun...err.. ape lagi tah... malas nak ingat... sebab aktiviti 5S tu la ramai ade yang MALAS nak buat keje sendiri... sampaikan orang lain plak yang terpaksa buat keje dia... hangguk punye olang..! Sekali takpe... kalau dah hari2.... over la tu kan!

Bukan tak nak beri kerjasama... kitorang buat pe 5S... tapi dah time dia lalu meja we all bersepah... what to do kan? he3... Pengarah tu plak kalau dia tanye... WAJIB jawab... bantai le ape pon, janji ko jawab... gasak...lepas ni kitorang jawab artikel kat atas tu jer... boleh gitu ...?!

Tiada ulasan: