Khamis, 29 Disember 2011

Gosip hangat di opis aku hari ni...jom baca!

Ngeh3.. takde pape sebenarnya tapi... nak gak share kat sini...

1. Pegawai terbaik bulanan Perhimpunan Setia yang agak nan hadoo... erkk..!


2. Terkejut dengar teman sepejabat di buang kerja... adeiihh...!
3. Juga dapat tahu ada pegawai atasan yang diturunkan pangkat... *gatal mulut jer nak cakap... padan muka...! tapi.. aihh... tak baikk..!! no... no... no...!hati kena suci...he3
 4. My senior masih di tahan di wad GH sebab sesak nafas since jumaat lepas... khabarnya dulu dia pernah de penyakit asma, dah ok... la ni dah mai balik sakit tu...

5. Tahniah to ATUK CDN...! Akhirnya dinaikkan pangkat...! Dengar khabarnya penempatan Atuk di Sabah.. AKMAL Sabah maybe... Hari tu macam dah merajuk nak pencen awal...alih - alih la ni aku dengar tak jadi pulaaakkk..!dah naik pangkat...takkan nak pencen awal kot kan..! Dapat lak dok Sabah... seafood murah2... 

6. Hu3... result KPSL W 27 dah keluar hari ni... hari tu excited sangat nak tau result... tapi bile dengar khabar geng2 HQ semua kantoi.... i say..man..!!! Biar betik..!! Takkan la semua kantoi habih... Ni yang tak mau dengaq result nihh... hu3... seram !!

1 ulasan:

aTy _faRed~ berkata...

heheh..memang banyak gosip.. part kene buang keje n turun pangkat tu macam menakutkan..huhu