Jumaat, 2 Disember 2011

BW :: Blog pilihan aku minggu ni

Blog pilihan aku minggu nih...


Kenape aku pilih blog nih?

Kalau tengok follower dia, popular gak la dia nih..

Nape nak promote gak blog popular nih? 

Senang... aku kan BW ari ni..  *ade plan nak BW setiap hari jumaat... tapi tak sure lagik

Sebenarnya aku tertarik ngan 1 entry dia nih...


Kat dalam tu dia de mention yang dia TAK SUKA minum nescafe

or 

kopi... Sebab kalau dia minum, automatik air tu kuar balik ikut hidung..

Cacat katanya..

Tapi.. ni aku nak gitau kat Cik Irine,

Bukan dia sowang je yang de masalah camtu..he3

ulpp...masalah ke? ngehh..

Ade sorang budak pon kena camtu. Anak member en. aus.

Masa tu kitorang plan nak pi Perlis, sebelum pi sempat la sarapan sama - sama.

Member en. aus ni order kopi... agaknye dak kecik tu nampak kopi tu hitam berkilat..

cantik plus aroma wanignyer tu... dia mintak la sikit.

Abah dia bagi jer la... 

Haha... elok jer dia minum... tak sampai berapa saat,

air kopi tu kuar balik ikut hidung.. laju...macam air paip..

Sebanyak mana dia minum, banyak jugak la yang keluar ikut hidung..

Terpinga - pinga budak kecik tu...he3... kesian.. last2 abah dia orderkan air milo.

Baru la dia dapat minum. Takde plak la milo tu terkeluar kut idung dia.

Sama ngan kisah Cik Irine tu

Kalau korang tak caya, bacalah tentang Cik Irine kat bilang an ke 24 tu..

Pasal budak kecik tu, aku tengok lobang idung dia pon dah jadik hitam..

Gara - gara air kopi tu la... sib baik dia tak nangis... hehee...

Tiada ulasan: