Rabu, 21 Disember 2011

Blog Walking... Colours of life..

Hari ni rajin pulak nak BW... pilihan aku.. ni haa.. http://geeryder.blogspot.com

Disebabkan header dia simple jer... tak dapat la aku nak tunjuk kat sini..

Entry yang buat aku tersenyum sorang - sorang...

Sukahati dia jer nak kencing kat ....

Haa... nak tau kencing kat ner? Korang bacalah sendiri... tapi keletah budak2 kan...! memang syok la baca...kih3..


Ape kena - mengena plak ngan keta mainan nih? jeng..jeng...jeng.... korang baca la sendiri...he3


**Psssttt... aku suka tul icon ni since tengok kat blog kotak bulat tu... bukan nak tiru dia ek..tapi sebab suka sangat kat icon ni...ha3... comel jer..

Tiada ulasan: