Jumaat, 4 November 2011

Mantai...dah ada yang buka gerai hari ni...!

Korang tau apa itu Mantai? Ok... kalau masih ada yang tak tau...korang dulu baca kat sini...

Dah baca?...okey...bagus..! Bermakna ilmu pengetahuan korang dah bertambah lagi hari ni..he3...

Pagi tadi on the way nak pi keje, ada dah yang buka gerai jual daging2 sempena Raya Korban nih... Tapi mungkin sebab lmu ramai yang cuti, gerai - gerai tu nampak lengang jer. Esok ramai la kot yang serbu...

Tu baru kat area sini, lum kat kampung lagi... Agak - agaknya meriah tak eh? Raya pose hari tu tak meriah sangat pon cam dolu - dolu... kenapa agaknye eh?

Mantai tu... mantai gak... tapi dalam pada tu, ada mende lain yang aku nak makan hari ni...
bubble tea ice blended cool blog
Taa... daa...! ice blended a.k.a cool blog.... with pearl included....hohoo... Syok oo..!

Tambah lagi.......
bolognese spagetti

Hu3... spaghetti bolognese... kalau dapat la depan mata sekarang nih...walaweiih...

aihh... tak bleh jadi nih... kena dapatkan jugak rehat karang...hohoo..!

2 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

wahhhhh suke nya air kt atas tu =)

syu berkata...

ice blended tu masih lum dapat masuk kat tekak lagi. Tadi cuma sempat makan spagetti jer...hu3...