Isnin, 24 Oktober 2011

Nasi Beriani Gam

F.O.C....!!

Tu pon lepas dok melangut kat dewan dengar celoteh 'guru besar' yang bakal bersara starting from tomorrow.

Bermakna, hanya tinggal beberapa jam lagi jer dia bergelar kakitangan kerajaan ( after 39 tahun, 5 bulan berkhidmat. )... mulai esok dia dah leh 'gantung' uniform...duduk ontok - ontok yo kek ghumah...

Maka sukahati la dia sebab tak perlu pikir lagi hal keje... sukahati la dia nak bangun pukul berapa mulai esok... sukahati dia la nak kuar pi mane - mane pon mulai esok...

Dan... ado la anak2 buah eh yang tumpang suko hati bilo dio dah berpencen... mano yang ponah makan hati, gara - gara dio tak luluskan private loan korang, buleh la apply semulo. Mane la tau kot bos baru ni nanti sudi luluskan pulak permohonan korang tuh... muahahaaa... mulut puaka punye mak orang...!


Hah.. lepas habis jer dio berucap... zusss....zaapp..zapp... *Pergh... sound effect !

Ape lagi... makan time !

nasi beriani gam
Taa...daa... makan sampai muntah !!

' Guru besar' belanja sebagai tanda syukur sebab bakal terima duit imbuhan + duit pencen.... kau ade? he3...


Tiada ulasan: