Selasa, 23 Ogos 2011

Peragut wanita..? how dare you!!!

Selalunya kita dengar peragut ni mesti dari golongan lelaki kan..? ape pendapat korang kalau aku cakap ade jugak kaum pompuan yang jadi peragut jahanam macam tu?

Tak tau lak kalau kat tempat lain yek... tapi, kalau ade sesape yang tinggal di kawasan seremban or senawang... kalau korang rajin pi OCEAN... tu nama lama mall tu...nama baru mall tu..THE STORE...yang on the way nak ke town Seremban ( kalau korang datang dari arah Kuala Pilah )...hati - hati la ngan handbag korang.

Baru jap ni, member aku yang tumpangkan aku balik tenghari tadi cakap...dia pi la OCEAN tu jap... Jurujual kat situ pesan kat dia supaya berhati - hati masa bawak handbag kat area situ sebab baru - baru ni dah berlaku beberapa kejadian ragut kat tempat tu...

So...korang sila lah berhati - hati... Jurujual tu gitau lagi yang...PERAGUT tu POMPUAN uollss...! Jahanam ke tak camtu...?

Menjatuhkan martabat wanita jer...kuang ajar betul..! aku harap peragut tu cepat - cepat kena tangkap...

2 ulasan:

CIK TOM berkata...

ish dahsyat peragut pmpn...ciktom br je mgu lepas pi seremban jln2...hehe

MamaEma berkata...

tak ada kerja lain ke nak buat