Khamis, 14 Julai 2011

Anak unta

Esok malam yer...

Tapi tadi aku tengok diorang dah ber-testing testing baju yang diorang nak pakai malam sok.

Owh.. kalau korang nak tau, department aku buat tema 'Arabian Nite'...



Kat atas kabinet ni dah bertenggek 4 ekor anak unta... comel je...


Sponsor dari officer aku...katanya beli masa dia pi haji dulu..



15 riyal jer katanyer... sekor... 15 riyal... bukan 4, 15 riyal ye!

11.00 malam dia pi redah kedai - kedai pak Arab tu sorang - sorang nak cari mende alah ni.

Souvenir untuk anak - anak dia, katanyer...



Dia nak suh kitorang letak kat gerai kitorang hari ni..

Uih...jangan ler...hilang sok..tak pasal je...hik3...

*setan akan tambah tanduknye pada orang - orang yang terpilih...kih3*



owh...ade cabutan bertuah...no. aku 128..agak - agak..ade 'ong' tak?

2 tahun lepas aku melopong jer tengok member- member aku terpilih dalam cabutan bertuah.

Tahun ni ade 'chan' tak aku menang gaknye?...ngeee...




2 ulasan:

gee ryder berkata...

berdoala byk2 supaya bertuah hehehe...
i jarang sgt2 nak dpt lucky draw ni

blasahje berkata...

saya bukan jarang - jarang, rasanye seumur hidup ni tak pernah lagi saya dapat hadiah dalam mana2 lucky draw nih..hu3