Isnin, 25 Julai 2011

High heel masuk workshop?

Ape kes ?
Ape pulak high heel tu buat kat workshop ?


Kan ke tempat tu kotor dan berminyak ?
Owh… high heel tu saje suka2 masuk workshop…he3…

DSC01017

huh…takde maknanye… tuan punya high heel tu sebenor nye tengah tunggu husband dia.
Mane husband dia dah pi ?

DSC01013

Tuu diaa…yang pakai baju oren tu…

Aku tunggu dia, dia plak tunggu tokey kedai tu siapkan pesanan 2 indian guys tu… Opss.. yang sorang lagi tak berapa nampak.

DSC01010

Ni dia ‘pesakit’ yang perlukan rawatan tuan punya workshop tu… Umur ‘pesakit’ ni sama baya ngan aku… tahun depan genap 30 tahun… hu3…

Husband aku cakap body belakang tak center.. huh.. tak tau la aku amende yang tak center tu… tak reti aku bab2 motor ni…

Eh… aku tak naik pun motor tu… Aku eskot dari belakang je sebab motor tu terpaksa ‘ditahan’ kat workshop tu untuk rawatan pakar.. ngehh3…

DSC01014

Pas dah confirm ‘tahan wad’, kitorang blah… ni la skuter aku…

Vroommm… terus kitorang ‘rempit’ ke town jap pi ukur baju kat tailor… 2 orang je… si ‘upin ipin’ tu ade kat pengasuh… lum time lagi nak amik diorang sebab aku keje…

Dari town, aku trus mintak husband drop aku kat opis. Motor ni dia pakai jap.

DSC01019

Sambil tunggu husband datang jemput petang tu, aku snap la gambo ni… tup2… ade plak gambor dia dalam ni… he3…




2 ulasan:

♥MAMASYAZA♥ berkata...

bila tgk moto rxz ingat zaman bercinta ngan en. abah dulu. kami naik moto rxz le...hehehehe...peluk sakannnn...hahahahha

lady scooter berkata...

mamasyaza : ha3...