Khamis, 21 Julai 2011

aku nak BW je hari ni...

ingatkan tak nak buat entry tadi..sebab idea takde... tapi bile dah BW dari pagi tadi, datang gak la idea tu sikit2...

sambil tu tinggalkan comment kat entry yang aku rasa menarik and aku rasa de idea nak leave the comment.. aku akan tinggalkan comment...

Kalau tak...aku tengok skali lalu je..kekadang aku tak tengok entry terbaru...kalau aku rasa entry lama dioran tu best, aku akan baca and tinggalkan comment jugak kat situ...

Camtu la cara aku BW... tapi aku tak tinggakan pun pesan.." follow la saya balik "..tak..sebab aku rasa orang pun menyampah kalau aku buat camtu..he3..

Mula2 dulu aku de buat camtu tapi pastu aku rasa aku pun menyampah nak buat camtu dah..he3...

Tapi..korang jangan sentap...ni just pendapat aku je..kalau aku silap..maap yekk...setiap orang ade pendapat masing2..kalau nak orang hormat kita...kita mesti hormat orang dulu....jadi aku tak tujukan entry untuk sesape  pun. this is just my opinion...

dari google search..kredit for u google

2 ulasan:

Fitri Senin berkata...

i follow

tamlegend berkata...

cuba try tgk blog tamhikayat....menarik tak menarik...hehehe.kalo menarik komen la yer...boleh kita jd kawan...




word verification ni remove la cik blasah je...try g setting