Sabtu, 26 Mac 2011

Coklat free

Serius... aku tak pernah ler walau seco'et pun mengharapkan balasan... aku buat pun sebab... aku de pengetahuan sikit... maka aku share ngan dia... dan... 'salute' ler kat akak ni... walaupun dah senior... dia tak segan langsung belajar ngan juniornya yang nan hado jerr ni... yang penting kerja dia, selesai... ada aku kisah??? katanyaa.............



tolong ler akak ni, syu...!!!! terkial - kial aku nak buat keje ni... 




dah tu? berani nak tolak?? senoir tuuu... hu3....





Kadang dia datang jumpe aku ngan Kak Za, partner aku kat kaunter tu... kadang... kitorang buat PJJ je via telefon pejabat... kadang tu.... pakai phone masing2... pedulik la walau bil handphone tu melambung tinggi... opis tak sponsor tau... redho je lah....



Biasanya dia belajar ngan Kak Za... tapi sebab client Kak Za lebih ramai dari client aku, kadang tak sempat Kak Za nak ngajar... maka, aku le yg dijadikan tempat rujukan... hee





Gigih akak ni belajar... kadang kitorang sampai bergaduh2.... ha3.... takpe kak.... gaduh2 manja.... tak salah.... banyak le ngko punye manja...!! hikksss...........




Sebab tu bila akak tu hadiahkan mende di dalam gambar di bawah ini... hu3... rasa terharu kak..!! hew3..... siap berbalut lagi tu....... sayang pulak nak buka... heheeee...


terima kasih

Alolohh......  sayangnye nak makan...  hew3.....

Tima kasih lah kak...!!! kira ikhlas la ni ye...???  teeheee................


Iyoo.... aku ikhlas... tu tanda terima kasih aku kat korang sebab dah tolong permudahkan keje aku.....


Gitu la.... walau sedikit je ilmu yg dicurahkan... ecehhh.... tapi hasilnya... akak tu dah mampu menguasai bidang kerjanya dengan baik.... daripada tak tau.... dia belajar sampai dia tau..... dia tak segan walaupun terpaksa menuntut ilmu dari juniornya nihh....



dan.....


Psssttt.... kalau rasa stress ke.... period pain ke... cerrr try hidu bau cokelat... tak payah makan takpe... amik bau je... mana tau leh kurangkan sikit rasa stress menahan sakit tu....







Tiada ulasan: